20 EXCUSES PER A DESCOBRIR MENORCAEl Camí de Cavalls és, potser, la millor manera de viure Menorca en totes les seves dimensions. Recorrent-lo descobrireu els millors paisatges menorquins, però també la gastronomia, la cultura i la història d'aquesta illa, declarada Reserva de Biosfera pels seus extraordinaris valors naturals.
 
 
Menu LOGO

Molt més que un camí: la història del Camí de Cavalls

El Camí de Cavalls té, per a tots els habitants de Menorca, un significat que va més enllà del que és purament històric. Els seus origens es remonten a l'any 1330, en temps del rei Jaume II, que va ordenar als cavallers menorquins matenir un cavall armat per a vigilar la costa de l'illa per tal de defensar l'illa i els seus habitants.

continua llegint

 
Descobreix els 20 trams del Camí de Cavalls

Cada tram del camí està ple de sorpreses i és una excusa fantàstica per descobrir els valors ambientals que fan de Menorca un lloc tant excepcional. També per aprendre la història de Menorca. Us hi atreviu? Conéixer és estimar.

 
 
 
Maó - es Grau

Aquest primer tram del Camí de Cavalls mostra la influència del vent i la sal sobre el paissatge i la vegetació. Amb una riquesa ecològica excepcional i protegit dins Xarxa Natura 2000, acaba a les portes del cor de la Reserva de la Biosfera.

9,96 km
244 m
244 m
65 m
1 m

més informació sobre aquest tram
 

Seguretat i respecte per sobre de tot.

Per gaudir d'aquest camí i per a que tothom ho pugui fer no oblideu que esteu en un entorn natural d'un gran valor i riquesa. Sigueu respectuosos amb el medi ambient i amb els altres usuaris del camí. Així mateix no deixeu que el paissatge us convidi a fer bogeries, prepareu bé les excursions i tot allò que necessitareu per la travessa.


Respecteu el medi natural
Emporteu-vos els residus que genereu
En cas d'emergència: truqueu al 112
Duis aigua abundant
Mantingueu-vos dins el camí marcat
Respecteu el silenci natural
Tanqueu sempre les barreres

 
 
Mapa interactiu

Descobriu tots els secrets del Camí de Cavalls viatjant sobre el mapa. A cada punt un munt d'informació que us farà gaudir encara més d'aquest camí únic.

veure mapa
 
#camidecavalls
Seguiu-nos a les xarxes socials.

         
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 902 929 015
info@menorca.es